Catering för kennelträffar och jaktprov!

Under några år har vi haft förmånen att förse olika hundevenemang med mat, såväl i fält som på olika anläggningar runt om i landet. Vi erbjuder ett fullt koncept med allt ifrån kaffe, kaka, smörgås till varm mat och grillmiddagar. Du som arrangör slipper all logistik med att fixa mat på rätt ställe, vid rätt tidpunkt och vi kan sköta alla transporter ut till ex.vis ett provområde. Vi kommer i förväg överens om vad ni vill att vi servar och ni får ett pris per deltagare som antingen betalar direkt till oss eller som grupp via Er som arrangör. I priset ingår alltid minst två artiklar från Sinnenas Rums butik att använda som pris eller gåva till deltagare!
Välkommen med Din förfrågan. Inget uppdrag är för stort eller litet! sinnenas@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑