Inredning ”Homestageing”

Inför försäljning av Ditt hus, eller kanske som en hjälp med att komma igång med en ny stil i Ditt hem finns jag för att hjälpa, tipsa eller helt enkelt genomföra hela inredningsarbetet! Flera framgångsrika försäljningar har genomförts med inredningsarbete och detaljer från butiken. Men i första hand vill jag jobba med de saker som redan finns i ditt hem, bara presenterade på ett nytt sätt! Kanske kan goda råd om belysning, ommöblering eller annat ”förvaringstänk” göra stor skillnad utan att det behöver kosta mycket pengar! Första mötet är alltid förutsättningslöst och ger Dig en uppfattning om hur vi kan gå vidare. Därefter kan Du ge mig fria händer eller låta mig återkomma med skisser, ritningar eller moodboards!
För uppdrag inför husförsäljningar har jag fasta priser för heldag, med eller utan hyra för ev. möbler eller kompletterande inredningsdetaljer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑