Uppdragen varierar!

Varje dag är unik och så är också uppdragen. Att skapa allt ifrån Facebookinlägg för olika företag och föreningar den ena stunden till att skriva debattartiklar i nästa! Men det gör att dagarna blir innehållsrika och sällan strömlinjeformade. Det är roligt att nu också konstatera att mitt förråd av rekvisita för fotograferingar och stylinguppdrag börjar bli välfyllt. Kanske lite väl fyllt snarare! Men det underlättar alltid när man bara kan trava ut i förrådet och plocka ihop ett stilleben eller en möblering! Lycklig att få jobba med precis det jag älskar mest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

<span>%d</span> bloggare gillar detta: