Måttbeställda hundtäcken i ren ull!

Under vintern och våren har jag på beställning sytt ett stort antal hundtäcken i ren ull. För jägare och andra som arbetar med sina hundar i kyla och där hundarna ofta blir blöta har ull unika egenskaper som håller värmen, kylan till trots! Jag syr täcken i alla material och de kan även kombineras med till exempel ett foder i ull. Varje täcke är unikt och kan fås i en mängd varianter, färger, knäppningar och utformning.Allt utifrån dina egna önskemål och behov! Framöver kommer jag också att börja tillverka ”kofångarskydd” för bilen så att hunden hoppar in och ut ur bilen utan att halka och bilen skyddas samtidigt från repor av hundens klor. Skydden fungerar också utmärkt som sittunderlag vid picknicken eller som vindskydd för hundarna när bakluckan är öppen! Bilder kommer inom kort. Även dessa sys efter önskade mått för att passa olika bilar och önskemål.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

<span>%d</span> bloggare gillar detta: