Bloggen

namnlöst-6528Nu har jag landat med den lilla webbutiken i nya lokaler. En skånsk korsvirkeslänga hyser både mig och alla inredningsdetaljer för Dig som vill ha det lilla extra. Här finns kuddar och mattor, skålar och lyktor, krokar och skohorn, lampor, lyktor och engelska kakburkar. Kort sagt något för alla. Min specialité kommer även fortsatt att vara kuddarna med hundraser av alla de slag, men med tyngdpunkt på det jaktliga även där! Countrystyle!
Vill Du komma i kontakt går det givetvis bra per mail: sinnenas@gmail.comKex

Nytt uppdrag!

På tisdag bär det iväg för ett nytt uppdrag! En fantastisk gammal loge skall bli middagsplats och lounge för såväl jaktgäster som konferensgrupper. Det skall inredas med gårdens gamla fynd från vindar och skrymslen och få en genuint jaktlig, lantlig känsla med enkla medel. Så nu packar jag bilen med små kul ”accessoarer” i form av plädar, lyktor, prydnadshjortar och gamla böcker som skall få sätta pricken över i när vi är färdiga! Ett riktigt roligt uppdrag som passar mig perfekt! Bilder kommer!

Logen klar!

Det blev en fantastiskt trevlig lokal när det öppnades upp med gamla stallfönster, långbord, gårdens udda samlade gamla möbler, en del nya accessoarer med plädar, kuddar och annat. Fest i dagarna tre med allt ifrån 15-40 personer! Tack för förtroendet!
20170621_143741 (2)

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

<span>%d</span> bloggare gillar detta: